Brand ambassadors op Schiphol

Uw merk onderscheidend promoten ten opzichte van de concurrentie op Schiphol? Hogere omzet en meer naamsbekendheid realiseren? Promotion Partners biedt brand ambassadors op Schiphol die premium merken promoten.

De dynamische en internationale omgeving van Schiphol vraagt om een resultaatgerichte aanpak van brand activation & salespromotie. Proactieve, commerciële en targetgerichte brand ambassadors zorgen voor extra exposure en omzet. Onze brand ambassadors zijn gespecialiseerd in salespromoties van:

  • Parfum
  • Cosmetica
  • Dranken
  • Food & Delicatessen
  • Elektronica

 

Effectief trainen & coachen op sales

Sinds 1999 zijn wij actief op Schiphol. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze brand ambassadors precies hoe zij internationale reizigers moeten benaderen. Of dit nu in het Nederlands, Engels of Mandarijn is.

Naast goede training geloven wij in coaching on the job en sturing van onze mensen. Coaches bezoeken met regelmaat de winkels, onderhouden contacten, trainen en motiveren de brand ambassadors doorlopend tijdens uw promotie. U ontvangt regelmatige rapportage plus uitgebreide evaluaties met alle details van de actie, resultaten en feedback.

Meedenken met uw promoties op Schiphol

Wij delen graag onze kennis en ervaring. Voor elke promotie denken wij met u mee en adviseren wij over de meest effectieve opzet van de promotie op basis van uw doelstellingen en beschikbare middelen.

U kunt bijvoorbeeld extra traffic naar de stand genereren door Belly Tray promoters buiten de winkel in te zetten. Deze dames met “stopping power” vergroten uw bereik door gericht extra te flyeren en te samplen.

Meer weten over wat Promotion Partners voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.