Lancering Jean Paul Gaultier Scandal | Promotion Partners

Nieuws

20
JUL
2017

Lancering nieuwste geur Jean Paul Gaultier

Op 18 juli hadden onze Trainer Marion en Project Manager Daphne het genoegen om aanwezig te zijn bij de lancering van de nieuwste geur van Jean Paul Gaultier; Scandal. Promotion Partners verzorgt de promotie voor deze nieuwe geur en een betere start van de samenwerking kunnen wij ons niet wensen!

Parfum met een verhaal
De nieuwste geur van Jean Paul Gaultier is gebaseerd op het verhaal van een Franse zakenvrouw uit Parijs. Deze dame is overdag zeer netjes en succesvol maar houdt in de nacht van een flink feestje. Hierbij gebruikt ze altijd haar benen om te verleiden. Op een dag ontdekt de paparazzi haar nachtelijke uitstapjes en zet dit op de voorpagina van de krant; een schandaal!

 

Presentatie met een verrassende twist 
De lancering vond plaats in Slot Zeist. Geheel in stijl gingen Marion en Daphne bij binnenkomst direct op de foto voor de Jean Paul Gaultier fotowand en kregen zij van een oudere, chique Italiaanse heer een glas champagne aangereikt. Na aan hun champagne genipt te hebben, werden zij naar de prachtige tuin van Slot Zeist gebracht waar het event startte met heerlijke hapjes en de gelegenheid om te netwerken. Vervolgens werden alle gasten naar binnen begeleid waar een presentatie door Eva de Bock, Training Manager Benelux bij PUIG, werd gegeven. Als een succesvolle zakenvrouw uit Parijs, gekleed in een zwarte kokerrok met colbert, presenteerde zij de nieuwe geur Scandal, de commercial en het marketingplan. Terwijl Jean Paul Gaultier normaal voor fun staat, was de presentatie vrij zakelijk en formeel. Aan het einde van de presentatie riep er dan ook opeens een heer door de zaal dat de presentatie saai was. Geheel volgens plan draaiden alle dames en heren in de zaal zich om, om te kijken waar het geschreeuw vandaan kwam en zagen een gespierde man met ontbloot bovenlijf staan die iedereen naar de kelder van Slot Zeist begeleidde. In de kelder waren er cocktails, dansers en prachtige decoraties. De Franse zakenvrouw kon los gaan en feesten á la Jean Paul Gaultier! Het verhaal van Scandal was zo helemaal rond.

 

Succesvolle lancering
In Frankrijk is Scandal al gelanceerd en heeft in de eerste drie weken een prachtig resultaat neergezet. Ook voor de Nederlandse markt zijn er hoge verwachtingen en Promotion Partners zal een waardevolle bijdrage leveren aan het vervullen van deze verwachtingen door in de maand augustus de promoties in de Bijenkorf, ICI PARIS XL en La Bourse te verzorgen. Op naar een succesvolle samenwerking! 

Wil jij bijdrage aan het succes van de nieuwe geur Jean Paul Gaultier Scandal? Meld je dan aan als Salespromoter en verzorg de promotie in augustus en rond de feestdagen. 

comment : Off
Over de auteur