Personeel | Promotion Partners

Personeel

Als premium promotiebureau helpen wij u graag om uw merkbeleving bij uw klanten te versterken. Onze promoters weten als geen ander uw boodschap over te brengen.
Zoekt u ervaren, flexibel en getraind cosmetica personeel die uw omzet een boost kan geven? Onze Beauty Advisors kunnen worden ingezet voor verkoopondersteuning waar u dat nodig vindt!
Wilt u uw gasten een positieve beleving geven die ze niet snel zullen vergeten? Als ervaren hostess bureau maken wij uw evenement tot een succes!
Zoekt u meer flexibiliteit in bezetting tijdens piekdagen? Of bent u op zoek naar vast en professioneel personeel? Dan bieden wij ervaren Sales Supporters die bij uw merkidentiteit passen.
Schiphol is een uitstekende plek om proactieve, commerciële en targetgerichte brand ambassadors in te zetten die gespecialiseerd zijn in verschillende salespromoties.
Heeft u ook behoefte aan extra ondersteuning op uw locatie? Wilt u ook liever een ‘bemande’ service zien in een kantoorcomplex, winkelcentra of woontoren? Laat het ons weten, wij ontzorgen u graag.