Art of Beauty - Promotion Partners

Art of Beauty

Tags:

Artof Beauty Collage

De cosmetica afdeling van de Bijenkorf Eindhoven stond op donderdag 28 april volledig in het teken van de Art of Beauty. Via de rode loper konden privilege members de Bijenkorf betreden en kregen bij ontvangst een glas champagne.

De DJ draaide fijne muziek, iedereen kon genieten van heerlijke hapjes en drankjes én op de hele afdeling waren er activiteiten. Je haar laten stylen bij Balmain Hair, verschillende visagistes gaven o.a. bij YSL en Dior een make-over én er was een brow bar waar wenkbrauwen werden gestyled. Promotion Partners was sterk vertegenwoordigd met haar Beauty Advisors en in samenwerking met zusterbedrijf BE Agency is er een leuke foto activatie georganiseerd voor Molton Brown.

De rest van de Bijenkorf was gesloten waardoor het een echt een exclusief event was!

“Ontzettend bedankt voor jullie geweldige ondersteuning. Wat waren de dames goed! Echt PP kwaliteit, mijn complimenten! Het was een top avond. Onze gasten waren erg tevreden, sfeer was fantastisch, hapjes en drankjes waren heerlijk en we hebben een prachtige omzet weten te genereren. Al met al geweldig!” –  Ebru Özdemir Aygun, Department Manager Beauty