Vacatures | Werken bij Promotion Partners

Werken bij Promotion Partners

Meer informatie? Neem contact op met het Talent Pool team van Promotion Partners via: +31 (0)20 760 3516

 

Onze service cosmetica zet beauty advisors en geurpromoters in voor cosmeticamerken en retailers. Onze beauty advisors en geurpromoters verkopen make-up, geuren, skincare en bodycare.
Onze service Travel Retail verzorgt de promotie van nieuwe parfum- en cosmeticaproducten, maar ook van dranken, delicatessen en elektronica. Je komt te werken achter de douane in de bekende Duty-free shops.
Onze service Fashion en Retail zet flexibel personeel in voor fashion- en retailmerken met een eigen shop-in-shop binnen luxe warenhuizen of bij retailers. Je kan aan de slag voor diverse prachtige mode merken.
Onze Hospitality service verzorgt gastvrouwen voor beurzen, congressen en evenementen. Als hostess ondersteun je o.a. bij het ontvangen, registreren en begeleiden van gasten of het genereren van leads.
Als promotiebureau zetten wij promotiedames en –heren in voor A-merken voor product- en merkactivaties. Als promotiemedewerker ga je op pad voor acties zoals flyeren, sampling en salespromoties.
Wil je ons team op ons gezellige kantoor in Amsterdam Zuid-Oost versterken? Weet je van aanpakken, beschik je over een frisse blik en een flinke dosis enthousiasme? Lees dan snel verder!