Werken op Schiphol

Wil jij werken in een bruisende internationale omgeving? Wil je elke dag een vakantiegevoel als je naar je werk gaat? Kom dan werken op Schiphol!

Onze service Travel Retail verzorgt op Schiphol de promoties van parfumlanceringen en cosmeticaproducten, maar ook van dranken, delicatessen, gadgets en elektronica. Je komt te werken achter de douane in de bekende Duty-free winkels en de vertreklounges. Daar vertegenwoordig je een merk tijdens de promotie en benader je de passagiers ze om kennis te laten maken met het merk dat jij vertegenwoordigt.

Werken op Schiphol voor Promotion Partners

[list type=”check”]

  • Een bijzondere en internationale werkomgeving
  • Speciale merk- en verkooptrainingen
  • Veel afwisseling in promoties

[/list]
 
Wij werken op Schiphol onder andere voor Armani, Guerlain, Dior, Chanel, Bacardi, Jack Daniels, Taittinger, M&M, Jagermeister, Bombay, Grey Goose en Samsung. De promoties op Schiphol volgen elkaar snel op. Je werkt meestal in periodes van 3 of 4 weken opeenvolgend voor een promotie van een merk. Aan afwisseling heb je dus nooit gebrek!
 

Internationale consumenten op Schiphol

Schiphol is hét reizigers- en consumentenknooppunt van Nederland. Een bijzondere, levendige en internationale werkomgeving vol vakantiegangers en zakenreizigers. Daarom spreek je uiteraard goed Engels. Spreek je ook Mandarijn of een andere vreemde taal? Dan is werken op Schiphol de perfecte kans om gebruik te maken van jouw talenkennis.

Wij geven je speciale verkooptrainingen, zodat je mensen uit alle windstreken op een juiste manier leert benaderen. Voor elke nieuwe promotie volg je de laatste merk- & producttrainingen om goed voorbereid het merk te vertegenwoordigen. De trainingen voor de promoties worden gegeven door professionele trainers van de merken.

Lijkt het je leuk om op Schiphol te werken voor mooie merken? Bekijk dan snel onze openstaande Schiphol vacatures of laat je gegevens achter zodat één van onze recruiters contact met je opneemt!