Werken op Schiphol? Check onze Schiphol vacatures!

Werken in een bruisende internationale omgeving, waar elke dag weer anders is en waar je continu een diversiteit aan mensen ontmoet. Dat is werken op Schiphol. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Scroll dan gauw naar beneden om onze Schiphol vacatures te bekijken. Je kunt ook direct solliciteren.

Promotion Partners verzorgt op Schiphol de promoties van parfumlanceringen, cosmeticaproducten, drankmerken, delicatessen, gadgets, elektronica, etc. Als lid van het promotieteam ga je werken achter de douane in de See-Buy-Fly winkels. Op die plekken vertegenwoordig je een specifiek merk en benader je passanten om ze kennis te laten maken met dat merk.

De voordelen van werken op Schiphol

Promotion Partners heeft een groot aanbod aan vacatures, waarbij het om het promoten van diverse merken op Schiphol gaat. Zie jij jezelf al werken voor topmerken als Armani, Guerlain, Dior, Chanel, Bacardi, Jack Daniels, Taittinger, M&M, Jagermeister, Bombay, Grey Goose of Samsung? En ben jij niet bang om een internationale doelgroep aan te spreken? Pak dan nu je kans en solliciteer op één van onze Schiphol vacatures.

De trainers van Promotion Partners en van de merken helpen je steeds beter te worden in je werk, want zij bieden jou speciale merk- en verkooptrainingen aan. Op die manier blijf je leren en kom je goed beslagen ten ijs, door jouw brede merkkennis. Extra leuk is dat er veel afwisseling is in de promoties, omdat een merkpromotie vaak slechts drie tot vier weken duurt. Zo kan het zijn dat je de ene maand een mannengeur van Armani promoot, terwijl je de maand erop het merk Bacardi een boost geeft.

Contact met internationale reizigers

Schiphol is hét reizigers en consumenten knooppunt van Nederland. Een bijzondere, levendige en internationale werkomgeving vol vakantiegangers en zakenreizigers. Het is dus van belang dat je je goed kunt uitdrukken in de Engelse taal. Spreek je daarnaast een andere vreemde taal, zoals Portugees of misschien zelfs Mandarijn? Dan is werken op Schiphol een goede manier om gebruik te maken van jouw talenkennis.

Daarnaast is het van belang om te weten hoe je consumenten uit diverse windstreken dient te benaderen. Een Chinese vrouw begroet je anders dan een Nederlands echtpaar. Hoe? Dat leer je tijdens de speciale verkooptrainingen van Promotion Partners.